De wereld wordt steeds mobieler. Zorg dat uw vakantiehuizen dat ook zijn.MAAK IN SLECHTS ENKELE MINUTEN EEN WEBSITE EN MOBIELE APP VOOR UW VAKANTIEHUIS, helemaal gratis!

Alle mogelijkheden die u verwacht van een professionele website

Zowel de website voor individuele vakantiehuizen als de web-app voor smartphones bevat alle mogelijkheden die u nodig heeft voor het op een professionele manier promoten van uw vakantiewoning. De accommodatie wordt weergegeven met foto's, een beschrijving, beschikbaarheidskalender, prijzen, afstanden tot belangrijke plaatsen, kenmerken, plattegrond, boekingssysteem, aanvraagformulier en dat alles in 10 talen (Engels, Duits, Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Portugees, Italiaans, Noors en Russisch). Klanten kunnen rechtstreeks contact met u opnemen via uw eigen online boekingssysteem. U kunt vragen beantwoorden, boekingen maken, de beschikbaarheidskalender bijwerken en delen op andere websites, professionele reserveringsformulieren versturen aan uw klanten en nog veel meer.

En dat allemaal gratis. Geen boekingskosten of commissies.

professionele website

Ontvang uw aanvragen rechtstreeks

Onderzoek heeft aangetoond dat klanten die een vakantiehuis op een portal hebben gevonden, proberen de eigenaar of het bureau te vinden waar zij meer informatie kunnen krijgen en waar zij rechtstreeks kunnen boeken zonder tussenkomst van bemiddelaars om zo de beste prijs te krijgen. Zij zoeken online naar de website van het huis. 
Als zij een persoonlijke website kunnen vinden van het vakantiehuis, is het waarschijnlijker dat zij een huisje rechtstreeks bij de eigenaar boeken dan via een portal waar duizenden vakantiehuizen op staan.

Ontvang uw aanvragen rechtstreeks


Web-App voor smartphones

De website is geschikt voor computerschermen, maar als u de website op een mobiel apparaat opent, wordt deze automatischweergegeven als een web-app. Deze heeft een andere layout, maar beschikt over precies dezelfde mogelijkheden als de website.

Web-App voor smartphones


Gemakkelijk delen - gemakkelijk promoten

Zowel potentiƫle vakantiegangers als huiseigenaren kunnen met de web-app op hun mobiele telefoon gemakkelijk hun favoriete vakantiehuis delen met familie en vrienden.

Gemakkelijk delen


QR-code voor elk vakantiehuis

Op uw website krijgt uw vakantiehuis een eigen QR-code zodat bezoekers deze kunnen scannen met hun telefooncamera waarna de web-app automatisch op hun mobiele telefoon wordt geopend.

QR-code voor elk vakantiehuis


Gratis, je eigen website!

U kunt de website en de web-app voor smartphones gratis laten creƫren.

  • De website is beschikbaar in 10 talen
  • U hoeft niets te vertalen
  • Er zijn geen verplichtingen
  • U kunt uw eigen domeinnaam registreren
  • U kunt de achtergrondafbeelding en de kleur van de site zelf te bepalen

Gratis website voor vakantiehuizen en appartementen