Functies EN toepassingen

AKOMGO.COM ORGANISEERT JE VERHUURAlle functies voor elke gewenste toepassing: boekingen, offertes, contracten, automatische prijsbepaling, verhuurkalender en nog veel meer ...Je persoonlijke boekingssysteem

Een aanvraag is nu snel en correct beantwoord. De boeking is met één muisklik geplaatst, geadministreerd en in de kalender opgenomen. Je beschikt over een duidelijk reserveringsformulier en communiceert direct en helder met de huurder. Je kunt overal en altijd bij je persoonlijke boekingssysteem.

Je eigen boeking systeemOnline booking

Overal waar je bent is je boekingssysteem beschikbaar. Elk moment van de dag heb je het overzicht. Dan kan je reageren op aanvragen en de boeking afronden en administreren. Tot en met het aanbieden van de rekening.

Online boeking kalenderProfessioneel reserveringsformulier

Akomgo.com maakt voor elke boeking automatisch een reserveringsformulier in de taal naar keuze. Met 1 klik beschikt ook de huurder over de reservering. De voorwaarden zijn er in opgenomen.

Professioneel reserveringsformulierKies de taal

Akomgo.com biedt voldoende talen om elkaar te verstaan. Met één keuzetoets bepaal je de taal en is alles tot in detail vertaald. Zo kunnen verhuurder en huurder helder communiceren. 

Kies je taalJe eigen website

Tijd voor je eigen website

Na het invoeren van je vakantieaccommodatie, creëren wij automatisch een overtuigende eigen websites met volledige reservering capaciteit.

Een persoonlijke site is nog beter te vinden. Het is zo gemakkelijk omdat de computer het werk doet. Dan is je verhuur aanbieding te zien op pc, tablet en smartphone. Het is een totaal webapp met een grote communicatieve kracht. Handig en gebruiksvriendelijk.

Automatische huurprijsberekening

De bezoeker geeft op de kalender de gewenste begin- en einddatum aan en ontvangt met één klik direct de huurprijs met alle gewenste service en extra's. Die duidelijkheid wordt door je huurders op prijs gesteld.

Automatische huurprijsberekening
Sociale media doen mee

Je publiceert op je website en meteen praat men op de sociale media over je huis. De nieuwe media verspreiden goede recensies over je vakantiewoning over de hele wereld.

facebook google plus pinterest
Vergrote foto's

Vergrote foto's

Je website beschikt over geavanceerde technologie om zonder kwaliteitsverlies de foto's op beeldschermformaat te laten zien.

En je kent het gezegde: één beeld zegt meer dan 1000 woorden!
Google maps wijst de weg

Je maakt op je website gebruik van Google maps om de locatie van je woning te tonen. Gemakkelijker en duidelijker kan het niet. Huurders weten precies waar ze moeten zijn. De afstand tot het strand, welke dorpen of steden liggen in de buurt en waar vinden we bezienswaardigheden, alles is nu snel te vinden.

Goed zicht op de locatie, daar hebben huurders voordeel van.

Google maps imageZoekmachine optimalisatie

Zoekmachine weet u te vinden

Akomgo.com is ontworpen om je huis tot in de bovenste vindplaatsen van de zoekmachines te laten doordringen. Resultaat: meer verhuur.
Persoonlijk website-adres

Je kiest zelf je website-adres (URL). Even akomgo.com laten checken of de gewenste naam vrij is en met één klik registreren.

Eigen URL voor je websiteBij elke aanvraag een sms

Wie een vakantieverblijf zoekt wacht niet lang op antwoord. Men zoekt gewoon door als er geen duidelijke reactie komt. Het is dus belangrijk om op aanvragen direct te antwoorden. Reageer dus onmiddellijk als je een sms krijgt. Dan staat er een vraag op je site.

een sms bij elke aanvraagJe website spreekt alle talen

Je hoeft zelf niets te vertalen. De beschrijving van je vakantiehuis en alle andere informatie op de website worden door akomgo.com in vele talen geschreven.

Je website in 10 talenHoe presteert je website?

Google Analytics toont de resultaten

Doet je website met je verhuurobject het goed? Waar kan het beter? Google Analytics laat de prestaties van de site zien. Waar komen je bezoekers vandaan, hoe lang blijven ze op je site en waar gaat de belangstelling naar uit? Je speelt er op in en je site doet de rest.
Wij helpen je graag verder

De specialisten van akomgo.com helpen je graag. Vragen over de functies van de website? Wij hebben de antwoorden. Ook helpen we met je verhuurtactiek en met slimme tips om nog meer verhuur te realiseren.

Wij staan klaar om u verder te helpen